Prečo by sa malo viac lyžiarov venovať Heli-Skiing

Milujete lyžovanie? Žijete pre dni, ktoré ste trávili lyžovaním v miestnom stredisku?  Chodíte často na dovolenky spojené s lyžovaním alebo vyhľadávate lyžovanie na odľahlých miestach  s priateľmi?

Ak denne napríklad v aute na ceste do práce alebo pri sedení v kancelárii zisťujete, že  ste neustále ponorený v myšlienkach na posledný deň trávený lyžovaním alebo spomínate na film o lyžovaní, ktorý ste videli v poslednej dobe, musíte sa zmieriť s tým, že máte do činenia so závislosťou.

Nie je na to žiadny liek. Vy jednoducho potrebujete viac lyžovania. Ale nie hocijaké lyžovanie. Potrebujete heli-skiing. Dostaňte  sa hlboko do srdca Kolumbijských Mountain Range a zažite Heli-Skiing v BC, v Kanade!

Myslíte , že to nezvládnete? Nie ste sami. Heli-Skiing má mystickú auru, ktorá ho obklopuje, ale bohužiaľ veľa schopných lyžiarov podceňuje  túto ideu. Dali sme dokopy niekoľko zdrojov, ktoré vám pomôžu pochopiť, prečo by lyžiari mali zvážiť  Heli-Skiing….

prečítajte si celý článok na oficiálnom kanadskom blogu v anglickom jazyku: http://blog.canadianmountainholidays.com/heli-ski-blog/bid/78813/Why-More-Skiers-Should-Heli-Ski