Pre snowboardistov: Najhlbší sneh, v akom som kedy jazdil

Minulý týždeň som sa rozprával s profesionálnym snowbordistom, ktorý tvrdil, že v horách Britskej Kolumbie je najhlbší sneh, na ktorom jazdil. Následne na to, snežilo celý týždeň. Za posledné dva týždne horách Britskej Kolumbie “prírodné snežné delá” vytvorili skoro dva metre snehu (prašanu alebo snehu nízkej hustoty) v CHM Heli-Skiing.

Fotenie v týchto podmienkach viedlo k nasnímaniu výnimočných fotografií z hlboko snežných heli-skiing zjazdov. Niektoré s týchto fotografií boli zverejnené už minulý týždeň, ale niektoré dobré zábery tvári majú zazrieť svetlo sveta iba teraz. Zdá sa len príznačné, že verní čitatelia Heli-Ski blogov by ich mali vidieť ako prví.

Prvá snímka ukazuje CHM Galena sprievodcu Bernieho Wiatzka, lyžiarskeho sprievodcu, ktorý je najskúsenejším lyžiarom v Paradise of Galena a robí to čo vie najlepšie – mizne v oblaku chladného, bieleho dymu.

Každý večer nasnežilo 10 až 30 cm snehu a CHM Galena Lodge bola za týchto podmienok fascinujúca, čo sa týka lyžovania samo o sebe.

Celý článok a úžasné fotky si môžete pozrieť a prečítať na našom oficiálnom kanadskom blogu v anglickom jazyku: http://blog.canadianmountainholidays.com/heli-ski-blog/bid/81825/Pro-snowboarder-The-deepest-snow-I-ve-ever-ridden