Jarné prázdniny: Prečo sú lepšie snowboardove nohavice ako bikiny

Leňošenie na pláži cez jarné prázdniny je „inštitúcia“, ale heli-skiing  je inšpirácia.

Problém s prázdninovými plážami je, že to znie tak dobre z domova, ale potom,  keď sa tam dostanete je to  prekvapivo nudné. Jeden rok na jar na pláži, počas mojej rodinnej kľúčovej dovolenky, sa moja sestra tak nudila, že sa rozhodla každý deň napísať meno jej priateľa na jej zadok s opaľovacím krémom. Všetko bolo v poriadku až do vtedy, kým sa  „toastová„ koža okolo mena  nezačala lúpať – to a úpal trval dlhšie ako jej priateľ :).

Možno máme potešenie z návštev najpopulárnejších destinácií, avšak tie sú brzdou počas jednej z najpopulárnejších cestovných sezón roka. Po prvé sú tam veľké davy a fronty v reštauráciách a v prevádzkach – všetko to zhoršuje vysoké očakávania vašich detí. Viete, ako to chodí. Keď sa dostanete domov a znova máte pocit, že budete potrebovať dovolenku.

Môžete však vziať svoju rodinu na Heliskiing a vyhodiť ich očakávania von z galaxie. Každý čaká, že sa vráti z jarných prázdnin s unaveným výrazom, nikto však nečaká, že vy a vaša rodina sa ukáže v pondelok ráno po jarných prázdninách a od ucha k uchu sa bude škeriť, kde pohľad do očí vraví: “Ja som proste zažil najlepšie rodinné jarné prázdniny v mojom živote! ”

S rastúcou popularitou  Heliskiing u rodičov a detí, CMH Heli-ski navrhli novú generáciu heli-ski programu, aby prispôsobili  vytrvalosť pre mladších lyžiarov a tiež vrecku svojich rodičov. Pointa je, že ďalšie generácie Heli-ski výletov ponúkajú polovičnú cenu pre mladších lyžiarov. Cesta je otvorená pre všetkých lyžiarov, ale keď máte niekoho vo veku medzi 12 až 25 rokov a chce sa pripojiť k Vám, má to za polovičnú cenu .

Počas niekoľkých nasledujúcich týždňov budú CMH chaty vítať rad rodín, ktoré sa rozhodli preskočiť piesočné prsty a opálené ramená v prospech snowboardov,  lyží v prašane, záberov tvári a ružových líc.

Celý článok v originálnej verzii si môžete prečítať na našom oficiálnom kanadskom blogu v anglickom jazyku: http://blog.canadianmountainholidays.com/heli-ski-blog/bid/83585/Spring-Break-Why-Snowpants-are-better-than-Bikinis